2015/08/04

Nyt on liiviin lankaa, mistä löydän ajan.

Nyt on liiviin lankaa, mistä löydän ajan?
Puro Batikit löysin tarjouksesta, ajattelin näitä osittain käyttää. Neliöt näistä varmaan ainakin. Tätä lankaa riittää muuhunkin. Esimerkiksi: Sukat on tulossa jo tuosta edessä näkyvästä todella nätistä lila-turkoosi-pinkki sävyisestä.Tämä on osittain tehty neliöistä niin niitähän tulee sivutyönä. :) Ohje on kirjassa virkkaa ruutuja!
Nappejakin löytyy isot satsit mutta ne on niin pikkuruisia. Jos löytäisin jostain jotkut värikkäät niin sehän sopisi varmaan hyvin tuohon batik lankaan.


Vihdoin ja viimein tässä joku aika takaperin sain käsiini vanhan Novitan sukkalehden ja nyt syksyllä ilmestyy uusi. JES! Se pittää kyllä hankkia. :) Edellisessäkin oli monta ihanaa mallia, eikä kaikkia ole vielä edes kokeiltu, saa nähä mitä kivaa siintä uudesta löytyy.

2 kommenttia:

  1. Hei, laitoin sinullekin Lieber award-haasteen ja se löytyy blogistani http://tilkkujajalankaa.blogspot.fi/2015/08/liebster-award.html. Olisi mukava jos vastaat haasteeseen.

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!

Kaksi upeaa sny pakettia

Ensiksikin haluan pyytää snyltä anteeksi että kiitos postaukset ovat viipyneet. Kuvat eivät ole siirtyneet koneella ja teksti tuplaantui blo...