2015/11/23

Joulukalenteri saapui

Ihmettelin kun tänään saapui laatikkoon saapumisilmoitus isohkosta paketista.

Sieltähän saapuikin sitten oma joulukalenterini, ja kyllä sen tekijä on osannut sen toteuttaa ihanasti.

Postiin napsahti siis iso pahvilaatikko joka sisälsi   sellofaaniin paketoidun ihanan punaisen korin joka oli täytetty paperipusseista tehdyillä luukuilla. Kirje oli myös mukana jossa kävi ilmi tontun pitämä blogi, Kiitos omin pikku kätösin blogin pitäjälle. :)


Nyt vaan odotellaan että pääsee aukomaan luukkuja ja kurkkimaan mitä tästä ihanuudesta löytyy :)
Siintä enemmän sitten joulukuun alussa.

2 kommenttia:

  1. Loistavaa, että kalenteri saapui perille, ja ihan ajallaankin. Hieman jänskätti että jääkö jonnekin jumiin kun tuo postin lakko hommakin on menossa.. Mutta onneksi sait paketin jo hyvissä ajoin, enää viikko "kärvistelyä" jäljellä ;) Toivottavasti pidät kalenteristasi :) Ilo oli kasata sitä, ja paljon olisi ollut ideoita, mutta toteutus aikaa ei niin paljoa, töiden ja pikku-isännän hoitamiselta jää. Innolla jään odottamaan, mitä tykkäät kalenterista, ja että jokaisessa luukussa on jotain sisällä :D ja että kaikki luukutkin on mukana, ei ainakaan vielä ole yhtään luukkua vastaan tullut :D Iloista joulukuun odotusta!

    VastaaPoista
  2. Tuli. :) kiitos. Jep, täällä jo odotan innolla että pääsee avaamaan luukkuja. :)

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!

Syksyisiä paketteja

Mikä ihanuus postiin olikaan saapunut!? Lokakuun sny pakettihan se siellä. Niin kivasti kasattu ja kaikki paketoituna syksyisesti. Sieltä...