2015/12/28

Joululahjojen paljastusta.

Siinä se joulu meni. Ja kalenterista loppui luukut. Tää vaihto oli hauska ja todella kiva, ensi vuonna myös mukaan jos järjestetään ja ehdin :)

Luukusta 24 paljastui kauan haaveilemani maariat :) Kokeilin näitä joskus tehdä itse mutta ei vaan sillon ottanut onnistuakseen :D (aina ei voi onnistua) IHANAT! Ja ohjehan löytyy  Niina Laitiselta, on myös viime vuoden sukkakalenterissa joka on ostettavissa ravelrysta.


Nyt voi paljastaa loputkin lahjat mitä tuli itse tehtyä.

<--- Kämmekkäät sujahtivat joululahja vaihtoparin pakettiin :)


Minioni lapaset ( niissä on silmät :D ) ja tossut menivät miun omalle pikkusiskolle joka tykkää todella kovasti näistä. 
Vähän  pienemmät minioni lapaset menivät avopuolison kummipojalle. 

Nämä lämmittävät omia jalkojani. Tossut on aloitettu jo ennen joulua mutta nyt vasta sain ne valmiiksi. Aattona en ehtinyt edes koskea puikkoihin. 


Tytär puolelta sain tälläisen lankapallon joululahjaksi. Hauska idea, pallo sisältää suklaata. Nyt mietinkin mitä siintä tekisin. On monta ideaa mutta taidan kohta päätyä ihan perussukkaan KOSKA suklaathan sulaa sinne. :D  Tontut oli tuoneet kuusen alle myös monta muuta pakettia, useimmat sisälsivät juuri harrastukseeni liittyviä juttuja. (lankaa, pyöröpuikot 8mm, amigurumi kirjan) 
MUTTA KYLLÄ KAIKKEIN IHANIN LAHJA OLI AVOPUOLISON ITSE TEKEMÄT TOSSUJEN VENYTTIMET. :) eli puusta veistetyt muotit. 1 kommentti:

  1. Kiva että sukat oli mieleiset :) Kiitos joulukalenterinvaihdosta, oli mukava kasata sinulle kalenteria! ja ilmeisesti oli mieleinenkin :)
    Ihania lahjoja olet tehnyt! Mukavaa loppu vuotta ja käsityön täytteistä uutta vuotta! :)

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!

Syksyisiä paketteja

Mikä ihanuus postiin olikaan saapunut!? Lokakuun sny pakettihan se siellä. Niin kivasti kasattu ja kaikki paketoituna syksyisesti. Sieltä...