2016/02/04

Kirjoneule sukkaset

Hah! Joskus sanoin etten kirjoneuletta tee, noh kuinkas kävikään. MUUTIN MIELENI :D Aloin ihan huvikseni yks päivä testaamaan mitä saan aikaiseksi ja hyvinhän se onnistui. Ensimmäisessä sukassa kävi niin että joustin osuus oli himppu tiukka mutta purin ja lisäsin siihen 2 s/puikko. Eli joustimessa on 2o 2 n neulosta, 14s ja 3.5mm puikot. Kirjoneuleen kohdalla sukka menee jalkaan kun nykäsee kantapään yli.

Näistä tuli kyllä nätit. :) Onhan niissä virheitä mutta eihän ensimmäiset priimaa voi ollakkaan. Ja jalkoja lämmittää virheittenkin kanssa.


Kuvioon löydät ohjeen täältä: http://marineuloo.blogspot.fi/2015/02/ylipolven-villasukat-ohje.html






Oli mukavaa kokeilla jotain haastavampaa mutta olen kyllä sitä mieltä ettei näitä sarja tuotantona voi tehdä.  Yksittäisiä joskus.





2 kommenttia:

  1. Voi kuinka nätit, eikä noissa kyllä mitään virheitä näy, ainakaan näin kuvassa. Olen eka kertaa sun blogissa ja liityin lukijaksikin. Ois kiva jos haluaisit tulla vasta vierailulle Aurinkokujallekkin.

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!

Sayn toinen paketti pääsi vihdoin kotiin

Kylläpä tuo posti osaa joskus olla todella HIDAS. :( Sayni oli siis jo pari viikkoa sitten lähettänyt minulle postia ja se saapui VASTA ei...