2016/03/27

Minioni ja pääsiäiskortti

Snyni oli postittanut minulle pääsiäiskortin, noudin laatikosta sen kyllä jo torstaina. Kiitos sny! :)  Tässä se ihana kortti on.

Pikkusiskoni on jo pitkään kysellyt tekisinkö hänen lapsille minioni pehmoja virkaten. Sanoin että voin yrittää kunhan ehdin, noh toissa iltana otin virkkuukoukun käteen kun en keksinyt muutakaan käsityötä jota olisi tarvinnut aloittaa,(päässä pyöri montakin mallia ja sitten en enää osannutkaan päättää)  aloitin googlen kuvien perusteella virkaamisen siinä se minioni sitten vain tuli. Eihän siintä mikään täydellinen yksilö tullut mutta kyllä siintä ymmärtää että mikä tämä möykky on. :D  Ja kun tämä tulee lapselle niin on siinä turvasilmä joka ei irtoa se pitää myös silmän paikallaan, en siis ommellut ensinkään. Ne olisi irti hujauksessa. 
4 kommenttia:

 1. Suloinen Minion! Kyllä lasten kelpaa, kun heillä on noin taitava täti.
  Tuo on kyllä niiiin harvinainen tilanne, ettei ole mitään käsityötä, mitä tehdä. Taitaa olla käsitöidentekijöiden keskuudessa ihan ainutlaatuinen tilanne.
  Mukavaa 2. Pääsiäispäivää sinulle!
  - SNY, 5 -

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Mielelläni teen heille kaikenlaista.
   On tosiaan harvinainen tilanne tai oli. :D Ainahan siis olisi käsitöitä mitä tehdä mutta sitten en osaa päättää että mitä tekisi. Nyt puikoilla on jo kolmet sukat. Ne syntymäpäivä ringin sukat, niitä teen kiireettä + kahdet muut sukat, toiset niistä lähtee siskolleni. Oikein mukavaa 2.pääsiäispäivää sinullekkin.

   Poista

Kiitos kun kommentoit!

Syksyisiä paketteja

Mikä ihanuus postiin olikaan saapunut!? Lokakuun sny pakettihan se siellä. Niin kivasti kasattu ja kaikki paketoituna syksyisesti. Sieltä...