2016/03/16

Sny muisti minua ja säärystimet pienelle

   Kävin tuossa ulkoilun lomassa äsken samalla hakemassa postin pois laatikosta. Siellä minua odotti itse tehty kuori :) ei ollut lähettäjää, en osannut ihan heti arvata että lähettäjänä olisit voinut olla sinä salainen neuleystäväni. (tuli se kyllä sitten mieleen että jospa se onkin)







Kirjekuoresta paljastui sudoku lehtinen ja aurinkoisen viikon toivotus. AURINKOA MYÖS SINUN VIIKKOOSI. :) Olipa kiva yllätys, itse teen helpot ja avopuoliso saa tehä vaikeet. :) (tai sitten teemme yhdessä)






 Tänä aamuna valmistui tyttären säärystimet. Pienet koira napit koristeena. Tämä novitan Bambino jota sain oli minun käsiini melko ohutta, puikkosuositus: 3mm. MUTTA en valita olen todella kiitollinen langasta, snyni oli hienosti ottanut huomioon myös tyttäreni <3


9 kommenttia:

  1. Mukava lukea, että Kusti on polkenut tervehdykseni luoksesi. Kiva, kun tykkäätte puolisosi kanssa Sudokuista. Yhdessätekeminen kuulostaa minusta parhaimmalle tavalle.
    Kiitos auringosta viikkooni! Täällä paistaakin juuri ihanasti aurinko pilvettömältä taivaalta.
    Hurjan söpöt teit säärystimistä.
    -SNY, 5-

    VastaaPoista
  2. :)
    Hänhän on oikea mestari sudokuissa ;)
    Kiitos!

    VastaaPoista
  3. Olipas söpöt säärystimet!
    Ja kiva muistaminen:)

    VastaaPoista
  4. Suloiset säärystimet :)
    Mukava muistaminen snyltä!

    VastaaPoista
  5. Söpöt säärystimet, napit vallattoman ihana yksityiskohta! :)

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!

käsityöläisen kesän pelastus paketti vaihto

Käsityöläisen kesänpelastus paketti-vaihto Ideana on lähettää 25e+pk arvoinen kesänpelastus paketti parille.  Paketista tulee löyty...