2016/06/07

Salaisuus. on paljastunut

Niin se vaan kaikki kiva loppuu aikanaan niinkuin nyt sny kevät kierros tekee.
Olipa mukava kokemus tämäkin. Ilolla syksyllä uudestaan mukaan jos Heidi vielä sattuu jatkamaan :-)

Parini lähetti joka kuukausi kivoja paketteja.
Tämän kuun paketin mukana tuli hauskoja graffitiötököiden ohjeita joita aivan varmasti aion toteuttaa, parilleni oli kaupassa iskenyt valinnan vaikeus lankojen värien kanssa. Niimpä hän oli iskenyt pakettiin useamman kerän. Värit on kivat, voi olla että nää kerät muuntuu osittain sukiksi ja ötököiksi. (Omassa lanka jemmassa on vajaita keriä sen verran että tuo ohje on niihin loistava tuhoamis kohde) Paketissa oli lisäksi pari välipala keksiä, palasaippuaa, liima,puikkomitta ja ihan huippua nyt miula on tuo ohjeiden seurantaviivain!!
Hemmotteluksi tuli jalkahoito :-) pääsee kokeiluun saunan jälkeen. Tytär sai muffineja kahvi kutsuille. Katosivatkin laatikosta samantien kun saatiin auki :D ehdin kuitenkin lainata kuvattavaksi.

Paketteja minulle lähetti susanna maalta
http://kodinruhtinatar.blogspot.fi/

9 kommenttia:

 1. Kyllä nyt saa jo julkistaa parinsa heti, kun se on itselle selvinnyt.
  Kiva kuulla, että paketti on mieluinen. Kerrohan sitten kokemuksesi tuosta ohjeiden seuraamisjutusta. Minulla ei ole siitä mitään kokemusta. En tiedä edes sen virallista nimeä. Yritin sitä googlettaa, mutta en löytänyt virallista suomenkielistä nimeä.
  Tosi mukava on ollut olla sinun parisi. Sinulle oli helppo keksiä lähetettävää. Tyttäresi oli tässä suuri apu, kun minun oli helppo keksiä hänelle kaikenlaista pientä.
  Syksyllä jatketaan leikkiä. Red Dragon jo kyselikin teemaideoita syksyä varten.

  VastaaPoista
 2. :-)
  Kerron, olen sitä itselleni haeskellut tovin. Ongelmana juuri tuo että suomeksi ei löytynyt ja jos löytyi niin ei raaskinut tilata.

  VastaaPoista
 3. aivan ihanan paketin on parisi kasannut, tosin se ei mikään yllätys olekaan <3

  VastaaPoista
 4. Ihana ensiapupakkaus ja miten suloiset leivokset! Tulisin mielelläni niille kutsuille, joissa tyttäresi näitä tarjoilee.. Tuollainen neuleohjeviivain on todella hyvä väline ja näppärä askartelija voisi sen itsekin kartongista tehdä. Sinulla on ollut mahtava pari! Eikö olekin mukavan koukuttavaa tämä SNY?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! :)
   Tervetuloa!
   Askartelin itse jossain vaiheessa isännän kanssa tuon tapaisen mutta himppa kömpelö se oli. Oli kyllä kiva pari ja todella kiva kierros. Kyllä vaan koukutti :D

   Poista
 5. Aivan mahtava paketti. Tuo viivain on kirjoneuleita tehdessä tosi hyvä. Sain sen ekalla kierroksellani, enkä siitä kyllä luopuisi. Kuten en monesta muustakaan Sinisen sohvan emännältä saamastani apuvälineestä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No oli kyllä! Tuo viivain oli kyllä huippujuttu kun oon sitä ettiny. :-)

   Poista
 6. Hieno paketti herkullisen näköisine muffinseineen. Kivaa keskikesän juhlaa sinulle ja perheellesi! On nää SNY-kierrokset vaan niin kivoja! Toivottavasti jatkuvat.

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!

Syksyisiä paketteja

Mikä ihanuus postiin olikaan saapunut!? Lokakuun sny pakettihan se siellä. Niin kivasti kasattu ja kaikki paketoituna syksyisesti. Sieltä...