2015/12/15

Epäonnistuneesta työstä joululahja

Eilen kirjoitin epäonnistumisesta käsityössä.

Noh ei se nyt ihan epäonnistunut ollutkaan. Ohjeessa siis oli käytetty regian 6 säikeistä lankaa joka on käyttämääni 7 veljestä paljon ohuempaa. Tossuistahan tuli siis ihan liian isot omaan jalkaan. Niistä tulikin sitten oman isäni joululahja :) En olisi niin isoon jalkaan kuin 45 osannut, jaksanut tai edes ehtinyt lahjaa tekemään. Ohjeen löysin kauneimmat joulun käsityöt lehdestä (2014 vuoden) Yritin tehdä ne itselleni.
Samantapainen ohje on myös novitan nettisivuilla 7 veljestä langalle ja sillä luulisin saavani oikean kokoiset omaan jalkaani, nyt ne onkin työn alla.


Näissä on pohjiin kirjoitettu uudella jarrunesteellä <3 ISI <3 ettei vaan kaatuisi liukkailla lattioilla. Pysyypähän nyt jalat hänellä lämpöisinä :) Äidille onkin menossa säärrystimet jotka tein aika päiviä sitten. (nää voi tänne kirjoittaa koska eivät tule lukemaan näitä) :D


Luukku 15 

Neuloja. Just joku päivä sitten mietin että mihin on miun päättelyneulat hävinny, ja sanoin että pitää ostaa uusia. Sanoin myös että katsotaan nyt kuitenkin kalenteri ensin loppuun jospa sieltä tulis ja sieltähän tuli. Uudenlaisia neuloja ne olikin. Pääsivät testaukseen jo tänään päätellessäni noita tossuja. 
        JA VITSI ETTÄ NE ON HYVÄT! Ei tarvii tihrustaa reikää :) 

1 kommentti:

  1. Itselleni ostin myös samoja neuloja, en vielä oo kerenny kokeilemaan, mutta hyvä juttu jos toimii ;)

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!

Syksyisiä paketteja

Mikä ihanuus postiin olikaan saapunut!? Lokakuun sny pakettihan se siellä. Niin kivasti kasattu ja kaikki paketoituna syksyisesti. Sieltä...