2015/12/14

Ja vielä yksi tonttu ja luukut 13 ja 14

Nyt alkaa olla tonttuja tehty 6 kappaletta.  Käsistä tai suoraan koukulta lähteneet maailmalle.  Ovat kyllä helppoja ja nopeasti valmistuvia. Myös epäonnistunut käsityö koettu tai no käytetty ohjetta paksumpaa lankaa yksiin tossuihin ja niistähän tulikin ISOT. no saapa oma isänikin itse tehdyn lahjan. Niistä lisää myöhemmin. 
Luukusta 13 tuli regian jarruneste ja totta kai käyttöohjeet, se onkin                                                       tarpeellista pikkuisen sukkiin/töppösiin.  Edellinen alkoikin olla jo lopussa.
  


Luukusta 14 tupsahti tänä aamuna vihko ja värikynät.  Pikkuisessa kortissa luki että vaikkapa suunnitteluun. Taidampa ottaakkin sen käyttöön ohjeille joita ei kannata tulostaa niiden lyhyisyyden takia vaan kirjoitan ne tähän.
Pieni tytär päättikin aamulla että ei äiti näitä tarvitse vaan minä :D
( värit saavatkin olla yhteiskäytössä mutta vihkolle keksin itse käyttöä)

1 kommentti:

  1. Hienoa että kynnille o käyttöä :) itselläni on myös noita vihkoja ohjeiden kirjoitukseen ja suunnitteluun... tosin nyt kun meidän pikku isäntä on päässyt liikkeelle ja tonkimaan joka paikkaa, niin saa vihkot kyytiä ja muutama sivukin on tainut hukkua :D

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!

Syksyisiä paketteja

Mikä ihanuus postiin olikaan saapunut!? Lokakuun sny pakettihan se siellä. Niin kivasti kasattu ja kaikki paketoituna syksyisesti. Sieltä...