2016/02/16

Villatakista tulikin liivi
Tulostin tässä joku aika sitten netistä hupullisen villatakin ohjeen. (kässänopen painajainen) MUTTA siintä tulikin miun painajainen, en nimittäin millään jaksanut tehdä hihoja :D alko kyllästyttää ainaoikea neulos. Tultiin sitten siihen tulokseen neuloksen saajan äidin kanssa että muokkaan hieman ohjetta.

Noh siintä syntyi sitten huputon liivi kummitytölle vaikkapa mekon kanssa pidettäväksi. Lapset kun kasvaakin niin mahottoman nopeasti niin jos olisin siirtänyt vaan sen tekoa niin oispa se kohta jo pienikin.
6 kommenttia:

 1. Söpö liivi ja kivasti kuvattu talvista maisemaa vasten. Tänään olen saanut tietosi emolta. Olen perehtynyt niihin ja nyt tutustun blogiisi. Tästä se starttaa: elämäsi ensimmäinen salainen neuleystävä- kierros. Toivottavasti meille tulee todella antoisa kevät yhdessä!
  T. Salainen neuleystäväsi, 5

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Jos ja kun sinulla on minulle jotain toivomuksia tai muuta juttua, voit kertoa minulle siitä täällä blogissasi.
   - Salainen neuleystäväsi, 5 -

   Poista
  2. Heippa salainen ystäväni! :) Tuli mieleeni etten juuri harrastuksistani sen enempää kirjoitellut mutta tykkään kovasti tehdä niitä sanahaku kirjoja ja mieheni kanssa ratkomme sudokuja/ristikoita. (silloin kun muulta ehdin) :)

   Poista
  3. Kiitos tiedoista! Mikä on sanahaku kirja? Ai sellainen, missä on kirjaimia laatikossa ja siitä etsitään sanoja?
   - Salainen neuleystäväsi, 5 -

   Poista

Kiitos kun kommentoit!

käsityöläisen kesän pelastus paketti vaihto

Käsityöläisen kesänpelastus paketti-vaihto Ideana on lähettää 25e+pk arvoinen kesänpelastus paketti parille.  Paketista tulee löyty...